Kennis, Kunde & Creativiteit

PRO-Signmakers is opgericht in 2006 door eigenaar Gordon Keller en specialist in het monteren van alle vormen van reclame- & signmontage. Met meer dan 12 jaar ervaring staan kennis, kunde en creativiteit centraal en worden opdrachten in heel Nederland maar ook daarbuiten uitgevoerd. PRO-Signmakers doet Business to Business en wij adviseren, ontzorgen, assisteren, en monteren zelfstandig of in opdracht & onderaanneming. Voor ieder verzoek hebben we een passende oplossing.

Vanwege onze specialisatie zijn onze belangrijkste klanten: print-, media- en reclamebedrijven. Dit kan bijvoorbeeld op projectbasis, tijdens drukke (vakantie)periodes maar ook wanneer hoogwaardige, kwalitatieve of custom-made projecten opgeleverd dienen te worden. Als onderaannemer garanderen we discretie. Wij hebben dan ook de mogelijkheid uw opdracht geheel reclamevrij uit te voeren. Indien gewenst is het tevens mogelijk om eventueel werkkleding of autobelettering naar uw bedrijfsnaam aan te passen.

Als monterend specialist worden we ook regelmatig ingeschakeld voor projecten van MKB, retail, industrie, standbouw, culturele organisaties en instellingen en lokale, regionale en landelijke (semi)overheden
Over ons
Over ons
  • Kennis
  • Kunde
  • Creativiteit
Wij zijn een zelfstandig VCA gecertificeerde organisatie met korte lijnen en opereren door heel Nederland en daar buiten. Onze service en inzet omvat het gehele traject; van kennismaking tot oplevering.

Voor ieder verzoek hebben we een passende oplossing. Klik maar eens door en zie wat we reeds voor andere opdrachtgevers aan projecten opgeleverd hebben.