Aluminium frames

Aluminium frames, ook wel bekend als spandoekframes, worden enorm vaak ingezet voor het maken van binnen- en buitenreclame. De populariteit van aluminium frames is vrij eenvoudig te verklaren. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende vormen (rond, vierkant, plat, driehoekig en rechthoekig) en zijn op iedere gewenste manier te plaatsen.
Voordelen
Voordelen
  • Duurzaam en roestvrij
  • Eenvoudig wisselen van doeken
  • Complete wanddekking mogelijk
  • Diverse type profielen naar keuze
  • Diverse type textiel naar keuze (lichtdoorlatend, watervast, stretch)
Er zijn verschillende systemen waarin aluminium profielen kunnen worden gebouwd. Het grote voordeel is dat hiermee de frames snel kunnen worden gemonteerd en modulair kunnen worden opgebouwd.

Enkele voorbeelden van veel voorkomende aluminium profielsystemen zijn: Al deze systemen worden in combinatie gebruikt met koppelstukken, ringogen,spanelastiek, spanhaken, pezen, spanfixen en elastiek spancord. Bijna alle aluminium framesystemen kunnen worden voorzien van led verlichting, meerkleurig RGB verlichting of een led lichtlijn.

Bent u op zoek naar een mooie en betaalbare oplossing voor uw binnen- of buitenreclame? Wij adviseren u graag verblijvend over welk systeem het beste past bij uw wensen en exposure! Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies!